Ad Logistiek

Naam route
Associate Degree Logistiek – Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch

Korte omschrijving
De Ad Logistiek is een tweejarige en praktijkgerichte hbo-opleiding. De opleiding biedt je veel mogelijkheden op de arbeidsmarkt en daarnaast kansen om snel door te groeien in de sector. De behoefte aan medewerkers op hbo-niveau die de brug vormen tussen de uitvoering en het management en beleid is groot. Tijdens de opleiding verwerf je vakkennis en vaardigheden om hieraan te voldoen. Je leert hoe je operatie en strategie kunt verbinden, waardoor je gesprekspartner bent voor zowel de uitvoerder als de ontwerper, directeur en de klant.  
Wil jij werken in de logistieke sector? De Associate degree Logistiek leidt je op tot een logistiek professional op hbo-niveau. Na deze tweejarige opleiding ga je werken in organisaties waar logistiek een belangrijke pijler is voor succes. De opleiding is verkozen tot Topopleiding door Keuzegids hbo 2023.

Deelnemende hogeschool
Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch

Deelnemende branche
Logistiek

Dit kun je ermee worden

•    Teamleider warehousing;
•    Productieplanner;
•    Voorraadplanner;
•    Assistent Logistiek Manager

Waarom deze opleiding kiezen?
Wil jij impact maken? Het ontwerpen en implementeren van een operationeel / tactisch logistiek proces gericht op beter, goedkoper en duurzamer staat tijdens het afstuderen centraal. Je gaat tijdens je studie dus écht aan de slag om het verschil te maken binnen jouw bedrijf.