Voor mkb'ers: Invul-templates voor vacatureteksten beschikbaar

#Mkb #Nieuws #MKB-route

De Mkb-route in het hbo maakt als service aan het mkb drie invul-templates beschikbaar. Die kunnen mkb-bedrijven gebruiken bij het opstellen van vacatureteksten voor de werving van personeel voor werken-leren-trajecten. De invul-templates zijn specifiek gericht op elk van de drie doelgroepen met interesse in duaal opleiden. Deze doelgroepen zijn gevonden in het persona-onderzoek dat eerder dit jaar werd afgerond.

Een service aan mkb-bedrijven die personeel zoeken voor een werken-leren-traject, maar zelf niet erg bedreven zijn in het opstellen van vacatureteksten: invul-templates! Na invullen van een paar gegevens, bijvoorbeeld over de functie die beschikbaar is gekomen, en het bedrijf, kan de vacature worden gepubliceerd.

Invul-templates gericht op doelgroepen persona-onderzoek

Vanuit de Mkb-route in het hbo worden drie verschillende invul-templates beschikbaar gemaakt. Elk van deze templates is specifiek gericht op één van de drie doelgroepen met interesse in duaal opleiden, zoals gevonden in het persona-onderzoek dat we onlangs hebben gepubliceerd. Dit zijn: de nieuwsgierige student, de doelgerichte doorstromer en de onafhankelijke zij-instromer.

Invul-templates downloaden

De invul-templates zijn via onderstaande link als Zip-bestand te downloaden.

>> Download de invul-templates